Είμαστε η πόρτα σας στην Ολλανδία!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μια πρωτοποριακή ιδέα άνθισε τον Νοέμβριο του 2015. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Fankon διέθεσε στην εγχώρια αγορά χονδρικού εμπορίου λουλούδια, φυτά και υλικά ανθοδεσίας και διακόσμησης online, μέσω ενός ολοκληρωμένου webshop χωρίς φυσική αποθήκη και stock, σε απευθείας συνεργασία με την αγορά της Ολλανδίας, προσφέροντας πανελλαδικά άμεση πρόσβαση σε κάθε επαγγελματία ανθοπώλη στη μεγαλύτερη πηγή ανθοκομίας του κόσμου.

Φέρνουμε την Ολλανδία στην πόρτα σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ-ΕΥΚΟΛΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ

Με το καινοτόμο σύστημα εξυπηρέτησης της Fankon διασφαλίζουμε τη μέγιστη ποικιλία προϊόντων και κορυφαία ποιότητα στην καλύτερη τιμή (value for money), διευκολύνοντας ολοκληρωτικά τη διαδικασία προμήθειας του ανθοπωλείου σας σε κάθε στάδιο, από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή. Παραγγέλνετε όλα όσα χρειάζεστε από την άνεση του χώρου σας και παραλαμβάνετε την παραγγελία στην πόρτα σας απλώς με ένα κλικ. Τόσο απλά!

Κορυφαία εξυπηρέτηση όλο το χρόνο

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Κάθε εποχή και μια γιορτή! Από τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, τη γιορτή της Μητέρας και του Αγ. Βαλεντίνου, μέχρι το γάμο, τη βάπτιση και κάθε προσωπική γιορτή ή μεγάλη στιγμή, φροντίζουμε να σας προμηθεύουμε με ανανεωμένα λουλούδια και εξειδικευμένα θεματικά υλικά, ιδέες και προτάσεις με προσωπικότητα και φρεσκάδα. Σαν του ανθοπωλείου σας.